Navigatie

PRIVACYVERKLARING ‘DOOR SUUS’

Allereerst: door suus doet niks geks met je gegevens en zal deze niet verkopen. Door suus gaat vertrouwelijk om met de verkregen gegevens en zal deze alleen gebruiken waar deze voor zijn bedoeld, hierover straks meer uitleg. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit Wet Bescherming Persoonsgegevens. Vanaf 25 mei 2018 in overeenstemming met de AVG.

1. Algemene gegevens
Door suus
Suzanne Mouw (verwerkingsverantwoordelijke)
Sibeliusstraat 12
8071 VD Nunspeet

info@doorsuus.nl
www.doorsuus.nl
 

Kvk nr: 70713073
Btw nr: NL211091170B01
Bank: NL48RABO0326866590

2. Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking
2.1 Wanneer je een bestelling bij door suus plaatst maak ik gebruik van je naam, adres, woonplaats en eventueel e-mailadres om de producten te kunnen verzenden. Simpelweg omdat ik anders jouw bestelling niet kan verwerken. Met jouw gegevens zal op een veilige en nette manier om worden gegaan en niet aan derden worden verstrekt.

De gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden hebben allemaal geheimhouding en zullen daarom ook veilig bewaard worden.

2.2 Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van je e-mail adres voor eventuele nieuwsbrieven, maar alleen als daar toestemming voor is gegeven (door je aan te melden voor de nieuwsbrief). Deze gegevens worden bewaard zolang de betrokkene zich in heeft geschreven voor de nieuwsbrief. De betrokkene heeft het recht om ten alle tijde zich uit te schrijven voor de nieuwsbrief. De persoonsgegevens worden dan nog 3 maand bewaard en daarna wordt het definitief verwijderd.

2.3 Wanneer u e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn, bijvoorbeeld voor een tekst op een geboortekaartje. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van door suus. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

2.4 De betrokkene heeft altijd het recht op inzage, correctie en verwijdering van zijn of haar persoonsgegevens. Na overleg met de verwerkingsverantwoordelijke zal dit binnen 1 maand uitgevoerd worden. Daarnaast kan de betrokkene bewaar maken tegen het verzamelen van zijn of haar persoonsgegevens. Wanneer de betrokkene een klacht heeft over hoe ik met de persoonsgegevens om ga, kan hij of zij deze indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Via: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl kan deze klacht ingediend worden.

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij ik van tevoren toestemming voor heb gekregen.

3. Diensten van derden
Voor de verwerking van de website wordt gebruik gemaakt van een aantal diensten en plugins van derden. De informatie hieronder gaat daarom vooral over de diensten waar door suus gebruik van maakt.

3.1 Google Analystics
Om het gebruik van de website steeds weer te kunnen optimaliseren, wil ik graag weten hoe mijn bezoekers de website gebruiken. Daarvoor gebruik ik Google Analystics. Via deze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor mij. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Wij kunnen je niet persoonlijk herleiden. Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb Google geen toestemming gegeven de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes.

3.2 Social Media buttons 
Ik wil het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan doormiddel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US Privacy Shield.

Van de volgende social media kanalen gebruik ik de buttons. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

www.facebook.com
www.instagram.com

© 2017 - 2019 doorsuus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel