Werkwijze geboortekaartjes
Wat leuk dat jullie mijn webshop gevonden hebben! Ik help jullie graag om dit leuke nieuws op een verrassende manier kenbaar te maken. Geheel op maat! Samen zorgen we voor de juiste introductie van jullie kindje!

Zoek jullie geboortekaartje uit in de webshop.
Geef de hoeveelheid, het formaat, de gewenste papiersoort en eventueel de afwerking aan. Geef daarnaast de uitgerekende datum door. 

Sommige kaartjes zijn in meerdere formaten te bestellen, hierdoor zijn er ook verschillende prijzen. Bij deze kaartjes zijn er 2 keuzebalken voor het aantal kaartjes. Ga voor de keuzebalk met het gewenste formaat en geef het aantal kaartjes aan. Bij de andere keuzebalk geef je 'geen' aan. Kies daarna het papiersoort en afwerking en de bestelling is compleet.

Stop het kaartje in het winkelwagentje.
Voeg eventueel nog enveloppen en sluitzegels toe. Je kunt er ook voor kiezen om de enveloppen tegen betaling (+ €6,95) van te voren te laten bezorgen.

Betalen.
Reken de kaartjes af via een gewenste betaalmethode en jullie opdracht is geplaatst!

Bevestigingsmail.
Jullie ontvangen vervolgens een bevestigingsmail van mij. Hierin bevestig ik de bestelling, vraag ik om de gewenste tekst voor het kaartje en jullie wensen qua vormgeving.

Digitale proef. 
Na het ontvangen van de tekst en jullie wensen ontvangen jullie binnen drie werkdagen een digitale proef per mail.

Proefdruk.
Na contact te hebben gehad via de mail is er een definitief ontwerp uitgekomen. Jullie kunnen er voor kiezen om tegen betaling (€ 2,50) een proefdruk aan te vragen.

Gegevens doormailen.
Nu is het wachten tot jullie kindje geboren wordt. Jullie geven de gegevens van jullie zoon of dochter door via de mail door en krijgen nog een definitieve PDF proef met de nieuwe gegevens. Na goedkeuring van deze proef ga ik de geboortekaartjes drukken.

Verzending. 
Binnen 2 á 3 werkdagen hebben jullie de geboortekaartjes in huis.

Ben je er nog niet helemaal uit welk kaartje het gaat worden? Misschien wil je wel een combinatie van twee kaartjes of liever een gevouwen kaartje dan een enkel kaartje. Ook voor persoonlijke ontwerpen kun je bij mij terecht. Neem contact met mij op via de mail, dan ga ik kijken wat ik voor jullie kan doen. 

Op zoek naar de werkwijze voor trouwkaarten? Klik hier.

© 2017 - 2020 doorsuus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel